FEIRE EN ANLEDNING PÅ GRESSHOLMEN KRO?

 

Del et magisk øyeblikk på øya, om det er bursdag, bedriftsfest eller bryllup.

Send en mail til  post@gressholmenkro.no og få et tilbud.

Skriv foretrukket dato, hvor mange gjester og hva slags anledning det er.

Pga restriksjonene tar fergene nå kun 80 passasjerer om gangen, mot 250 vanligvis. Det vil si at det kan bli køer og lang ventetid på solskinnsdager. Vi oppfordrer derfor til å være tidlig ute, og er man et større selskap kan det være lurt å dele seg opp i puljer.

Vil du leie egen båt? Her er en oversikt over charterbåter: https://www.aktivioslo.no/battur-oslo/

 

For reservasjoner på mer enn 24 pers må man leie festsalen og eller uteområdet under pergola. Med 1-metersregelen er det plass til maks 40 personer ute, og 40 inne - så 80 totalt om man leier begge områder. For å ha god kontroll på reglene om smittevern vil vi i år ikke sette opp langbord, men deler opp selskapet i grupper på maks 6 per bord.

 

Leie for storsalen, med eget, tilhørende uteområde koster 13.650 kr. Det er også mulig å leie kun inne, eller kun ute under pergolaen. Dette koster 8.000 kr. Da har dere området for dere selv fra kl. 16.00, frem til 21.00.

Resten av kroa er åpen for vanlige gjester. 

Leie inkluderer oppsett av bord, stoler, enkle duker, pådekning etc. 

Alle selskaper på over 15 pax må velge samme mat med unntak av dessert.

Om det er matallergier etc. legger vi selvfølgelig til rette for dette.

All mat til selskaper på over 15 pax blir servert som "delemat" på bord med max 6 pax pr bord.

 

Meny og priser på mat:

 

  • 240 kr per pers - 500 gr reker med ferskt brød, aioli/smør, dill og sitron

  • 270 kr hovedrett fisk eller kjøtt

  • 480 kr to serveringer m/ sjømat eller kjøtt

  • 560 kr to serveringer m/ sjømat eller kjøtt og dessert inkl. kaffe

 

Første servering - forrett sjømat :

 

  • blåskjell i tomat- & harissasaus med koriander

  • surdeigsbrød

  • pisket smør fra Røros

  • aioli

  • marinerte oliven

  • grønn salat

 

Andre servering - hovedrett sjømat:

 

  • urtebakt sei

  • soyavinagrette med cherrytomater

  • aspargesbønner i hvitløk og persille

  • ovnsbakt sjalottløk og småpoteter

 

Første servering - forrett kjøtt:

  • fat med assortert spekemat og ost

  • surdeigsbrød

  • pisket smør fra Røros

  • aioli

  • marinerte oliven

  • grønn salat

 

Andre servering - hovedrett kjøtt:

 

  • langtidsbraisert svinenakke

  • marinert sommerkål med pepperrot og ingefær

  • ovnsbakt sjalottløk og småpoteter

  • krydderglace

 

Dessert:

 

  • yoghurt-panna cotta med jordbær couli, rabarbra og havrecrumble

  • brownie med salt fløtekaramell, rabarbra og valnøtter

  • kaffe

 

(Meny og priser varierer etter sesong og tilgjengelighet av gode råvarer)

KONTAKT

Kroa er stengt for sesongen 2020. 

Henvendelser: 

post@gressholmenkro.no​

Tlf: 907 11 394

(på travle dager kan det være at vi ikke har tid til å ta telefonen. Prøv igjen eller send en oss en mail)

Spørsmål?

© 2020 by The Core Restaurant Group