top of page

tor. 06. aug.

|

Gressholmen Kro

Torgeir Waldemar

Torgeir Waldemar har etablert seg i toppsjiktet av rocka, norske trubadurer. Siden oppstart har vi snakket om å få kritikerfavoritten ut til Gressholmen.

Registration is Closed
See other events
Torgeir Waldemar
Torgeir Waldemar

Time & Location

06. aug. 2020, 18:00 – 21:00

Gressholmen Kro, Gressholmen, 0150 Oslo, Norway

Guests

About the event

Torgeir Waldemar etablert seg i toppsjiktet av rocka, norske trubadurer. Siden oppstart har vi snakket om å få kritikerfavoritten ut til Gressholmen.

Den selvtitulerte 2014- debuten var preget av eksistensialisme, mens «No Offending Borders» fra 2017 var politisk og rasende. De innbragte til sammen tre Spellemann-nominasjoner, i country- og i rockeklassen. På den nyeste plata "Love" har ikke verden blitt noe bedre sted. Tvert imot. I turbulente tider der murer reises og hat spres, kom Waldemar og produsent Anders Møller frem til at det eneste vi alle sammen har er hverandre - kjærligheten.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. På Gressholmen spiller han solo, kun akkompagnert av cowboyboots og gitar. Kanskje en banjo? Vi garanterer at dette blir vakkert!

Konserten gjøres i samarbeid med Kulturetaten.

Det er maks 100 billetter. Inngang er gratis men du må registrere deg og booke billett.

Tickets

  • Torgeir Waldemar

    Torgeir Waldemar på Gressholmen Kro

    kr 0,00
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page