top of page

fre. 28. aug.

|

Gressholmen Kro

Louien

Live Miranda Solberg aka Louien kommer til Gressholmen for å fortrylle og bevege! Det er lavmælt men full av kraft og kritikerne har lagt vekt på det musikalske spennet. Dette er for fans av musikk i landskapet fra Joni Mitchell til Lauryn Hill, fra Nick Drake til Portishead.

Registration is Closed
See other events
Louien
Louien

Time & Location

28. aug. 2020, 18:00 – 21:00

Gressholmen Kro, Gressholmen, 0150 Oslo, Norway

Guests

About the event

Live Miranda Solberg aka Louien kommer til Gressholmen for å fortrylle og bevege! Med fuglekvitter og bølgeskvulp som bakteppe forventer vi en aften av de sjeldne på øya.

Louien har lang fartstid som vokalist, gitarist og komponist i  Silver Lining. For et par år siden la hun ut en sang på Soundcloud med den enkle tittelen ”Demo no. 1” Låten fikk mer oppmerksomhet enn noen kunne forutse. Uten en offisiell utgivelse ble hun booket til Øyafestivalen, by:Larm og Ranglerock og har etterlatt dype inntrykk hos et stadig voksende publikum. Hun ble rett og slett en snakkis.

I september 2019 kom debutplata "None Of My Words". Albumet har fått strålende anmeldelser - ikke minst i Storbritannia, hvor folk og Americana-miljøet har fått øynene opp for den norske sangeren og låtskriveren.

”None of my Words” er omtalt som ”Årets vakreste plate” av Erik Valebrokk. iTromsø beskriver musikken som ”Lavmælt men full av kraft” og kritikerne har lagt vekt på det musikalske spennet – dette er for fans av musikk i landskapet fra Joni Mitchell til Lauryn Hill, fra Nick Drake til Portishead.

Tickets

  • Louien

    Louien på Gressholmen Kro

    kr 0,00
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page