top of page

søn. 02. aug.

|

Gressholmen Kro

Hilma Nikolaisen

Yes! Mjusic! Hilma er en kompromissløs og unik låtskriver, musiker og produsent. Den unike vokalen og styrken i låtene er hennes egen, og uttrykket er overraskende, velutviklet og ambisiøs popmusikk.

Registration is Closed
See other events
Hilma Nikolaisen
Hilma Nikolaisen

Time & Location

02. aug. 2020, 18:00 – 20:00

Gressholmen Kro, Gressholmen, 0150 Oslo, Norway

Guests

About the event

Yes! Mjusic!

Hilma Nikolaisen er kjent fra en rekke ulike musikalske konstellasjoner. Først teenage-trioen Umbrella, deretter noen år i The Loch Ness Mouse, før hun ble bassist i Serena Maneesh – bror Emils internasjonalt anerkjente støyindieprosjekt (4AD). 

Debutalbumet Puzzler kom på tampen av 2016, til Spellemann-nominasjon og gode kritikker i inn- og utland. Med Puzzler var den uttalte ambisjonen å lage en personlig og veloverveid debutplate. Uten noen bestemt sjangertilhørighet ønsket hun å holde alle veier åpne for videre musikalsk utforskning. Der Puzzler var resultatet av en ensom prosess som strakk seg over mange år, var metoden bak Mjusic (2018) mer spontan og fortettet. 

Hilma er en kompromissløs og unik låtskriver, musiker og produsent. Med tillit til egen intuisjon og inspirasjon har hun eksperimentert med forskjellige samarbeidspartnere. Den unike vokalen og styrken i låtene er hennes egen, og uttrykket er overraskende, velutviklet og ambisiøs popmusikk.

Tickets

  • Hilma Nikolaisen

    Hilma Nikolaisen på Gressholmen Kro

    kr 0,00
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page