FEIR DITT SPESIELLE ØYEBLIKK PÅ GRESSHOLMEN KRO!

Vi tar i mot store og små selskaper med menyvalg i flere prisklasser og har erfarne servitører og ansatte. Del et magisk øyeblikk på øya, om det er bursdag, bedriftsfest eller bryllup.

Send en mail til  post@gressholmenkro.no og få et tilbud!

Vi leier ut Flaggskipet (festsalen) til arrangementer fra 30 til maks 70 gjester. Leie inkluderer oppsett av bord, stoler, enkle duker, pådekning etc. Resten av kroa vil alltid være åpen for vanlige gjester. 

Priser i baren ligger på ca. 92 kr for husets rød/hvit/cava, 445 for en flaske, 88 kr for 0,5 med øl. 46 kr for 0,5 l. mineralvann

 

Meny og priser på mat:

 

  • 240 kr per pers - reker med ferskt brød, aioli/majones/smør, dill og sitron

  • 449 kr per per person, buffet, to retter m. fisk/kjøtt/vegetar og tre typer tilbehør

  • 639 kr per person, buffet, tre retter m. fisk/kjøtt/vegetar og fire typer tilbehør

  • Dessert 72 - 95 kr per person

  • Kaffe med påfyll (ubegrenset) 42 kr per person

 

Eks:

 

Hovedretter, kjøtt:

1 - Svineribbe med saltbakt sellerirot, pærekompott og sellerisalat

2 - Posjert kalv med ruccolasalat, tomater tonattosaus, oliven og basilikumolje

3 - Roastbiff med ovnsbakte poteter, pepperrotkrem, tomater og fersk spinat

4 - Krydderstekt lam med ovnsbakt rødløk, erter, grønne bønner, fetaost, sitron og estragon

 

Hovedretter, fisk:

 

1 - Laks med langtidsstekte tomater, pepperrotkrem, bakte poteter og basilikumolje

2 - Torsk med syltet aubergine, ovnsbakte poteter og ruccolasalat

3 - Torsk med potetstappe, hvitløkssaus, ovnsbakt rødløk og persille

4 - Lysing med sitron og estragonkrem, ovnsbakte poteter og broccoli

5 - Bacalhau espiritual. Tradisjonell portugisisk rett med gratinert klippfisk (kun buffet)

 

Vegetar og vegansk:

1 - Kikertgryte med fersk koriander

2 - Lun brokkolisalat med chilli- og hvitløksolje og aioli med korianderfrø

3 - Eple, rødbete, ricotta og valnøttsalat

 

Dessert:

1 - Panna cotta med vanilje toppet med sesongens frukt og bær

2 - Eplemuffins med appelsinkrem og iskrem

3 - Marengs med sesongens frukt og bær, og vaniljesaus

4 - Italiensk is fra Gioia

 

(Menyen varierer etter sesong og tilgjengelighet av gode råvarer)

 

Vi får veldig mange forespørsler om arrangementer, så vi ber om at 50% av leiebeløpet betales som et depositum, senest to måneder i forveien. Nøyaktig antall gjester, mat og allergier må være bekreftet senest to uker før eventet. Det legges til 10% i servicetillegg for fakturert mat og drikke.

 

I høysesong går det ferge fra Aker brygge ca. hver halvtime, og direktebåten tar kun 11 minutter til Gressholmen. Vi stenger serveringen ca. 21.30 slik at gjestene kan ta siste direktebåt tilbake kl. 22.15

Vær obs på at tidene varierer med sesong, og at det er noe tidligere avgang i mai og september.